Wat mensen over mijn werk zeggen …

Sarah, bedankt voor de interessante en verrassende cursus. Jouw aanpak vond ik heel fijn en vooral persoonlijk. Ik heb me nooit een ‘nummer’ gevoeld in jouw lessen! 

E.

Sarah, Super bedankt voor deze prachtige cursus. Het maakt een mooi deel uit van mijn proces om mezelf te leren kennen. Je bent een heel aangenaam persoon en we hebben veel fijne uitnodigingen gekregen.

E.

Wat een mooi geschenk om te kunnen werken op een creatieve manier. Hartelijk dank, Sarah en tot ziens !

H.

Leren voelen met al je zintuigen. Je gevoelens vertalen met andere middelen dan taal. Dank om me dit te leren kennen. Een verrijking.

K.

Sarah, dank je voor al de inspiratie en creativiteit. Zoals je zelf schrijft, ben ik door jouw cursus al (terug) wat gegroeid en heb ik terug iets meer zelfvertrouwen. Tot in september !

G.

Bedankt Sarah voor deze fantastische cursus. Zoals je wel zult gemerkt hebben, ben ik een heel gesloten eprsoon, maar ik weet ni meer dan ooit dat dit mij voornaamste werkpunt wordt. Begin met praten, dat is de eerste stap.

P.

Alleen al he tinzicht dat creatief bezig zijn geen stom tijdverdrijf is, maar heel inspierend en bevrijdend kan werken doet ontzettend veel deugd. Bedankt, Sarah.

B.

Bedankt, kwam op het juiste moment op mijn pad. Sarah, bedankt voor je lieve, open begeleiding.

M.

Heel speelse, creatieve manier. Ik heb mezelf gevonden en mijn passie leren kennen. Ik doe dit bijna elke dag sinds ik je boek heb leren kennen. Dank je wel !

C.

Sarah, ik heb veel over mezelf geleerd en na een beetje sceptisch te zijn, heb ik er echt van genoten. Ben milder voor mezelf geworden, maar ook voor anderen. Bedankt.

S.

Sarah, bedankt voor de bijeenkomsten. Ik ga er zeker iets van meenemen en aan mezelf werken. Tot zeker een volgende sessie.

J.

Sarah, bedankt voor de nieuwe inzichten, de stapstenen en jouw rustige, wijze uitstraling. Warme groet.

E.

Ik zat dan wel in de verkeerde cursus (zeg nooit bujo tegen een creatief dagboek 😉 ), ik heb er van genoten en veel aan gehad ! Bedankt en als we mekaar nog eens tegenkomen zeg dan zeker iets (ook al ben ik je vergeten).

G.

Lieve Sarah, Speels, Attent, Aangenaam … Voor jouw cursus kwam ik met plezier uit m’n bedje, telde ik werkelijk de dagen af, geef ik 10/10. Dankjewel, je leerde me voelen en naarmijn eigen stilte te gaan. Ik ontdekte dat scheuren en kleuren me kan helpen als men handen niet klaar zijn om te schrijven. Ik hoop en kijk uit naar nieuwe kansen om met jou op andere cursussen weer op pad te gaan in m’n leven. Zoveel liefs

M.

Ik heb er ontzettend van genoten. De eerste workshops in jaren die ik beëindig en waarbij ik alle lessen aanwezig was. Zeer inspirerend. Ik vind het jammer dat je zo ver woont, anders zou ik zeker eens langs komen om een aantal thema’s creatief aan te pakken, te experimenteren met kleur en materiaal om te ontdekken wat is. Ontzettend veel opgestoken, ideeën opgedaan. Ik kijk er naar uit om nog een keer deel te nemen.

C.

Lieve Sarah. De cursussen die ik bij je heb gevolgd zijn voor herhaling vatbaar. De onderwerpen waren heel leuk om te doen. Ik kijk er daarom ook naar uit om me bij een volgende cursus in te schrijven. Uw boek had ook belangstelling van vrienden. Doe zo voort. Groeten

Jan B.

Sarah, ik zat net in een hele moeilijke periode waar ik dankzij deze cursus als kunstenares al mijn inspiratie teruggevonden heb. De opdrachten waren zalig, maar ik heb me vooral uitgeleefd bij het maken van de kaartjes. Hartelijk dank.

H.

Deze cursus was super, jammer dat ik één les gemist heb. Naast enkele fysieke beperkingen heb ik ASS. In deze cursus kan en mag ik mezelf zijn.

D.

Het creatieve dagboek doet me stilvallen, mijn gedachten en emoties op een positieve manier verwerken en is een inspiratiebron van tools om in actie te komen.

S.

Dag lieve Sarah, Naar de cursus komen is voor mij altijd een feestmoment. Dank je wel, je brengt alles met ozveel liefde, seriniteit die ik zo waardeer. Je hebt me met je oefeningen al veel geholpen en dingen die vastegroest waren in mij los kunnen maken. Liefs

I.

Lieve Sarah. Niets liet vermoeden wat dit zou brengen. Het was een weg met herkenbare paden. Soms met de broek halfweg de knieën. Bedankt, het was super. Tot binnenkort.

M.

Heel erg bedankt voor dit mooie cadeau.

N.

Lieve lieve Sarah,

Voor mij kon jouw cursus niet beter zijn. Spijtig dat ik je niet eerder heb leren kennen. Ik kijk uit naar de volgende cursus in de lente.

Het gaat je goed !

M.

Beste Sarah, Vijf weken vertoeven in je heerlijke les was genieten !!! Dank je.

A.

Een cursus die je gewoon eens moet gevolgd hebben (en ik kijk al uit naar de volgende …). Enorm fijne begeleiding. Verrassend leuk met veel me-time en tijd voor persoonlijke zelfontplooiing. Je leert jezelf weer ontdekken op een fijne, rustige en creatieve manier. Je werkt voor jezelf, met jezelf en aan jezelf. Gewoon top !!!!

By Wolfke

Dank je wel Sarah voor de nieuwe oefeningen. Het geeft weer meer inspiratie voor mijn volgende schriftjes. Na mijn verhuis plan ik me-time momentjes in om er fijn mee bezig te zijn.

E.

Mezelf laten ontdekken op een creatieve manier is echt wel een wonder. Bedankt voor alle dingen die je in mij hebt losgeweekt. Ik ben dankbaar dit te mogen ervaren. Bedankt.

F.

Van harte bedankt, terwijl ik me bedenk waarvoor allemaal, denk ik vooral om een opener te tonen, andere manieren om naar mezelf te kijken en naar anderen. 

Anne-Mie K.

Zorgzaam, subtiel in 5 sessies. Tot een mooie eind’oplossing’ (wens/doel) voor mezelf gekomen. “It’s magical”. Jouw cursus zou ik aan eenieder aanraden !

Aline D.

Ik vond jouw cursus heel verrijkend. Ik heb meet inzicht in mezelf gekregen.

V.

Bedankt Sarah, voor de onthullende cursus, voor jouw handvaten die je aanreikte om mezelf beter te verzorgen op emotioneel gebied. 

M.

Bedankt Sarah, De creativiteit is terug ontstaan, na een tijdje in de kast te hebben gelegen. Zeer goed gegeven en aangenaam.

H.

Sarah, Ik ervaarde je sessies als enorm inspirerend. Mijn gulzigheid kreeg enorm veel tools, mijn honger werd voorzien als een sterrenmenu dat gang per gang opgebouwd, gevarieerd, kleurig en smaakvol werd aangeboden. Ik heb van begin tot einde genoten. Je doet dit erg professioneel, vanuit een goed gevulde rugzak met fijngevoelige aanpak, ervaringsgericht, uitnodigend, voorzichtig en aanmoedigend. Je gaf goed bepaalde grenzen aan waardoor alleen maar meer ruimte ontstond. Van dat soort grenzen hou ik wel en zo creëerde je veel energie tot mogen laten ontstaan, loslaten, durven, stilte en kunnen duiken in je lagen. Dank je wel !

Sabine B.

Lieve Sarah, Ik beschreef reeds wat deze workshops voor me betekenden. Ik wil je nog een dikke merci toewerpen voor de inzichten, de oefeningen, de uitwerking in je boek, de combinatie met deze 5 sessies, de inspiratie die ik door het boek en de sessies voelde opborrelen… Het Creatief Dagboek is voor mij een heel passende uitlaatklep. Met schrijven alleen kan ik, naar mijn gevoel, me niet volledig uitdrukken. Het knippen, plakken, tekenen hoort er helemaal bij. Dank je wel voor je bijdrage in mijn eigen proces van zelfontplooiing.

Ellen S.

Dank je Sarah. Door je “creatieve dagboek” hebben gedachten die al lang diep in mij verstopt zaten concrete vorm gekregen. Ik ben een nieuw pad aan het bewandelen en daar heb jij heel veel aan bijgedragen.

I.

Wat een bron van inspiratie. Zowel de oefeningen als Sarah waren top. Een perfect evenwicht tussen rust en spel. Soms confronterend, soms grappig en zeker verhelderend. Smaakt naar meer !

R.

Dank je Sarah, Ik ontdekte een hele nieuwe weg om bij mezelf binnen te komen. Je brengt ook zoveel mooie en toepasselijke ideetjes dat ik een nieuwe vorm van zijn heb ontdekt. Een vorm die gezien mag worden door mezelf. Een wens naar meer.

E.

Dank je wel Sarah. Door de vele leuke creatieve oefeningen zijn er echt wel fijne, zachte en lieve ontmoetingen geweest met MEZELF. Dank je wel !

R.

Er drijft een Duitse spreuk boven: “Immer wenn Du meinst es geht nicht mehr, … kommt von Jegendwo ein Lichtlein her”. Dikke merci voor het licht dat u binnenbracht, het schijnen, op mijn, op onze innerlijke kracht. Vrede en alle goeds !

M. Therèse

De cursus was een voltreffer. Alles op een goed tempo. Iedereen in zijn zijn. Geen druk. Veel rust. Goeie oefeningen waar soms een traantje kwam, soms blijheid, soms boosheid maar dat hoort bij het leven. Met de oefeningen heb ik dingen losgelaten, heb ik leuke momenten beleeft. De groep was goed. Ik kom mezelf zijn. Ik ben heel gevoelig en toch bracht het me sterkte. Ik neem een mooie herinnering mee. Je ziet me nog terug Sarah. Van harte bedankt.

I.

Lieve Sarah, ik vond deze reeks een ‘opener’ voor het hart, geest en onderbewuste. Ik ben week na week met meer verbazing aan het werk gegaan. Het is meer dan enkel ‘creatief’ knippen en plakken. Het terug werken met kleur, papier is zo fijn. Als begeleiding van ons klein groepje vond ik jou heel aangenaam, zacht, inspirerend en respectvol. Dank je wel !

A.

Dankzij deze cursus is mijn innerlijke kracht weer aangesterkt. Ik zal altijd blijven zoeken naar het licht in de kleine dingen van het leven. Ik zal blijven zoeken naar verbondenheid met de mensen die ertoe doen. Ik zal, om het met een beeld te zeggen, blijven proberen om goud te spinnen uit stro. Dank je wel Sarah ! Met veel warmte !

R.

Met enthousiasme kwam ik iedere week naar de workshop. Er waren uitdagingen die ik overwon en waar ik sindsdien de vruchten van pluk. Het hielp me keuzes maken die ik voordien wegdrukte, wat ben ik daar blij om ! 🙂 Er was harmonie in de groep, iedereen werd aanvaard, je nam ook iedereen op en was sterk in inleving. Sarah, je bent een fantatische madame, wens je nog liefde en warmte op je weg ! Namasté.

M.

Troeven (her-)ontdekken: eigen kracht ontdekken in groep, zelfexploratie & zelfexpressie om te aarden, onuitputtelijke bron van creativiteit in jezelf aanboren, helen en vol vertrouwen naar de toekomst toebewegen.

Liesbeth S.

Pin It on Pinterest

Share This