Wat mensen over mijn werk zeggen …

Van harte bedankt, terwijl ik me bedenk waarvoor allemaal, denk ik vooral om een opener te tonen, andere manieren om naar mezelf te kijken en naar anderen. 

Amme-Mie K.

Zorgzaam, subtiel in 5 sessies. Tot een mooie eind’oplossing’ (wens/doel) voor mezelf gekomen. “It’s magical”. Jouw cursus zou ik aan eenieder aanraden !

Aline D.

Ik vond jouw cursus heel verrijkend. Ik heb meet inzicht in mezelf gekregen.

V.

Bedankt Sarah, voor de onthullende cursus, voor jouw handvaten die je aanreikte om mezelf beter te verzorgen op emotioneel gebied. 

M.

Bedankt Sarah, De creativiteit is terug ontstaan, na een tijdje in de kast te hebben gelegen. Zeer goed gegeven en aangenaam.

H.

Sarah, Ik ervaarde je sessies als enorm inspirerend. Mijn gulzigheid kreeg enorm veel tools, mijn honger werd voorzien als een sterrenmenu dat gang per gang opgebouwd, gevarieerd, kleurig en smaakvol werd aangeboden. Ik heb van begin tot einde genoten. Je doet dit erg professioneel, vanuit een goed gevulde rugzak met fijngevoelige aanpak, ervaringsgericht, uitnodigend, voorzichtig en aanmoedigend. Je gaf goed bepaalde grenzen aan waardoor alleen maar meer ruimte ontstond. Van dat soort grenzen hou ik wel en zo creëerde je veel energie tot mogen laten ontstaan, loslaten, durven, stilte en kunnen duiken in je lagen. Dank je wel !

Sabine B.

Lieve Sarah, Ik beschreef reeds wat deze workshops voor me betekenden. Ik wil je nog een dikke merci toewerpen voor de inzichten, de oefeningen, de uitwerking in je boek, de combinatie met deze 5 sessies, de inspiratie die ik door het boek en de sessies voelde opborrelen… Het Creatief Dagboek is voor mij een heel passende uitlaatklep. Met schrijven alleen kan ik, naar mijn gevoel, me niet volledig uitdrukken. Het knippen, plakken, tekenen hoort er helemaal bij. Dank je wel voor je bijdrage in mijn eigen proces van zelfontplooiing.

Ellen S.

Dank je Sarah. Door je “creatieve dagboek” hebben gedachten die al lang diep in mij verstopt zaten concrete vorm gekregen. Ik ben een nieuw pad aan het bewandelen en daar heb jij heel veel aan bijgedragen.

I.

Wat een bron van inspiratie. Zowel de oefeningen als Sarah waren top. Een perfect evenwicht tussen rust en spel. Soms confronterend, soms grappig en zeker verhelderend. Smaakt naar meer !

R.

Dank je Sarah, Ik ontdekte een hele nieuwe weg om bij mezelf binnen te komen. Je brengt ook zoveel mooie en toepasselijke ideetjes dat ik een nieuwe vorm van zijn heb ontdekt. Een vorm die gezien mag worden door mezelf. Een wens naar meer.

E.

Dank je wel Sarah. Door de vele leuke creatieve oefeningen zijn er echt wel fijne, zachte en lieve ontmoetingen geweest met MEZELF. Dank je wel !

R.

Er drijft een Duitse spreuk boven: “Immer wenn Du meinst es geht nicht mehr, … kommt von Jegendwo ein Lichtlein her”. Dikke merci voor het licht dat u binnenbracht, het schijnen, op mijn, op onze innerlijke kracht. Vrede en alle goeds !

M. Therèse

De cursus was een voltreffer. Alles op een goed tempo. Iedereen in zijn zijn. Geen druk. Veel rust. Goeie oefeningen waar soms een traantje kwam, soms blijheid, soms boosheid maar dat hoort bij het leven. Met de oefeningen heb ik dingen losgelaten, heb ik leuke momenten beleeft. De groep was goed. Ik kom mezelf zijn. Ik ben heel gevoelig en toch bracht het me sterkte. Ik neem een mooie herinnering mee. Je ziet me nog terug Sarah. Van harte bedankt.

I.

Lieve Sarah, ik vond deze reeks een ‘opener’ voor het hart, geest en onderbewuste. Ik ben week na week met meer verbazing aan het werk gegaan. Het is meer dan enkel ‘creatief’ knippen en plakken. Het terug werken met kleur, papier is zo fijn. Als begeleiding van ons klein groepje vond ik jou heel aangenaam, zacht, inspirerend en respectvol. Dank je wel !

A.

Dankzij deze cursus is mijn innerlijke kracht weer aangesterkt. Ik zal altijd blijven zoeken naar het licht in de kleine dingen van het leven. Ik zal blijven zoeken naar verbondenheid met de mensen die ertoe doen. Ik zal, om het met een beeld te zeggen, blijven proberen om goud te spinnen uit stro. Dank je wel Sarah ! Met veel warmte !

R.

Met enthousiasme kwam ik iedere week naar de workshop. Er waren uitdagingen die ik overwon en waar ik sindsdien de vruchten van pluk. Het hielp me keuzes maken die ik voordien wegdrukte, wat ben ik daar blij om ! 🙂 Er was harmonie in de groep, iedereen werd aanvaard, je nam ook iedereen op en was sterk in inleving. Sarah, je bent een fantatische madame, wens je nog liefde en warmte op je weg ! Namasté.

M.

Troeven (her-)ontdekken: eigen kracht ontdekken in groep, zelfexploratie & zelfexpressie om te aarden, onuitputtelijke bron van creativiteit in jezelf aanboren, helen en vol vertrouwen naar de toekomst toebewegen.

Liesbeth S.

Pin It on Pinterest

Share This