Massage

De kunst van de aanraking.

Een goede massage is niet enkel techniek. Masseren is een kunst. Het vraagt een empatisch vermogen, getrainde handen en heel wat ervaring.

De vloeiende en ritmische bewegingen die met olie op het lichaam worden gevormd, doen wegzinken in een warm gevoel van ontspanning. De verwennerij werkt revitaliserend zodat je je daarna als herboren voelt.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Ontspanningsmassage

Een massage is niet alleen een verwennerij, maar een aanraking kan ook de harmonie in het lichaam herstellen.

  • Dieptemassage

Dieptemassage helpt bij chronische en acute bewegings- en pijnklachten. Rugpijn, nekklachten, tenniselleboog, schouderproblemen, kniepijn, hoofdpijn, enz … maar ook om spieren en spiergroepen los te maken waardoor het vastzitten van gevoelszenuwen opgeheven wordt zoals bijvoorbeeld tandpijn, oogpijn, duizeligheid, oorsuizen… Zodra de huid en spieren ontspannen zijn, zal de masseur dieper gaan werken op onderliggende spieren.

  • Babymassage

Zonder ingewikkelde technieken schept babymassage een optimale band.  Deze eeuwenoude natuurlijke, traditionele kunst wordt je aangeleerd in een warm, geborgen momentje tussen jou en je baby. Verwen je baby, en jezelf, met deze bijzondere ervaring.

Massage wordt op dit moment enkel gegeven op aanvraag en op verplaatsing.