GRATIS

40 dagen creatief vasten en bezinnen – 14 februari tot en met 28 maart 2024

INSCHRIJVEN KAN OP ELK MOMENT – JE KAN AANSLUITEN WANNEER JE WIL EN VAN DAAR STARTEN MET BEZINNEN

De lente komt volop op ons af. We voelen hoe het tij keert en het licht terug komt. De laatste loodjes wegen het zwaarst. In vroegere tijden was dit de periode waarin mensen vastten omdat er nauwelijks nog eten was in de voorraden. Tegelijk was en is een tijd van vasten ook een periode van bezinning voor vele religies.

40 dagen bezinnen in je dagboek, dankzij de meeste simpele opdrachten die iedereen kan. We zoeken eenvoud op door met weinig materiaal en met een korte opdracht toch iets krachtigs voor onze dag te kunnen neerzetten. De opdrachten nodigen ook uit tot wat ontspannen en tijd voor jezelf nemen.

 

De opdrachten zijn dezelfde als vorige jaar, maar … met andere quotes, andere afbeeldingen EN jij bent een ander mens. Maak de opdrachten opnieuw dit jaar, krijg elke dag een reminder in je mailbox en leg daarna jouw versie 2021, 2022 en 2023 naast elkaar. Zie je evolutie?
Wandel mee op een pad van verdieping door eenvoud. En dit … helemaal GRATIS !

E-book Het Creatieve Dagboek

Een klein boekje met de uitleg van wat een Creatief Dagboek is, hoe je eraan begint en wat het allemaal voor je zou kunnen betekenen en met enkele basisoefeningen om te beginnen.