GRATIS

Aftellen naar Midwinter – 31 oktober 2020 tot en met 21 december 2020
De dagen worden donkerder. We kruipen de winter in. Hoewel dat voor vele mensen somberte meebrengt, probeer ik van deze periode iets magisch en gezelligs te maken. Thuis hangen we de ‘Winterkalender’ op. Zakjes met verrassingen in (vergelijkbaar met de Adventskalender) en die ons helpen aftellen naar de donkerste nacht van het jaar: 21 december, Midwinter. Zo gaat het aftellen sneller, leuker en gezelliger: elke dag een opdracht om samen met het gezin uit te voeren, iets lekkers of een cadeautje in het zakje.
Op Midwinter (het vroegere Kerstmis) is het dan feest, want het licht komt vanaf dan langzaam weer terug.
Dit jaar wil ik je meenemen op dat aftellen, dat pad naar het donker, maar dan weer op mijn creatieve manier. Doe mee met een gratis ‘aftelkalender’. Schrijf je in. Krijg elke dag inspiratie in je mailbox: een beeld om bij te dromen, bij te mijmeren, bij te schrijven, bij te tekenen of te schilderen, of om af te printen en in je dagboek te plakken. En daarbij krijg je elke dag een startzin of een kleine schrijfoefening. Allemaal zonder verplichting.
Ga 52 dagen met woord en beeld aan de slag in je schrift of dagboek om zo op een imaginaire, creatieve manier af te tellen naar het ‘hol van de winter’. Leer 52 verschillende kunstenaars kennen die de sluier van tijd en realiteit hebben geopend. Geef jezelf 10 minuten per dag, 52 dagen lang, om van schrijven (en beelden) een gewoonte te maken.
Stap mee, de duisternis in. En dit … helemaal GRATIS !

E-book Het Creatieve Dagboek

Een klein boekje met de uitleg van wat een Creatief Dagboek is, hoe je eraan begint en wat het allemaal voor je zou kunnen betekenen en met enkele basisoefeningen om te beginnen.

Pin It on Pinterest

Share This