Zwangerschap, ouderschap & subfertiliteit

Ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap: bij een kinderwens, bij zwangerschap, bij bevalling en als ouder.

Zwanger worden gaat niet altijd vanzelf. De periode voor een zwangerschap kan wel eens heel veel stress met zich meebrengen, vooral als er medische behandelingen aan te pas komen. Op dat moment is voetreflexologie helemaal op zijn plaats. Ook tijdens de zwangerschap, waar kwaaltjes het leven wat zwaarder kunnen maken. Voetreflexologie is dan een ontspanning die dan meer dan welkom is, een begeleiding die bovendien invloed heeft op het hele zwangerschapsproces. Ook als de baby niet meteen wil komen.

Ouder worden en zijn gaat ook niet altijd vanzelf. Opvoeden is heel confronterend: je ziet je eigen spiegel, je staat oog in oog met schuldgevoelens en twijfel, maar ook met angst. Zowel voor het ouderschap, tijdens en na, kunnen creatieve technieken helpen om enkele dingen op een rijtje te zetten en al deze emoties een plaats te geven.

« I’m in love with a child

I haven’t met yet. »

Wat heb jij nodig ?

Individuele begeleiding

Ben je ouder of nog net niet en twijfel je aan je ouderschap of hoe je de dingen wil aanpakken?Bij een individueel traject ligt de nadruk op jouw persoonlijke behoeften en jouw verhaal.

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie gaat het om lichamelijke zorg dankzij accupressuur: kwaaltjes, ondersteuning van je lichaam, zorg, ontspanning….

Heb je nood aan een individuele begeleiding?

We gaan met al je vragen, twijfels en emoties aan de slag met creatieve technieken in een schriftje. Je wordt begeleid in je proces van ouder worden of ouder zijn. Zet alles eens op een rijtje, ventileer eens, geef je emoties een plaats… Werken met een creatief schrift, geeft je de mogelijkheid om alles helderder te zien en beter beslissingen te kunnen nemen.

Het geeft je ook eventueel ideeën om thuis samen met je kind aan de slag te gaan.

Heb je behoefte aan deze individuele aanpak ? Neem dan gerust contact op.

€70/sessie

Een sessie duurt anderhalf uur. 10 euro per bijkomend kwartier.

Bergstraat 12, 1755 Oetingen

afspraken kunnen op ...

maandag & vrijdag overdag van 9u tot 15u

zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u

maandag, woensdag en vrijdagavond van 19u tot 22u

Voetreflexologie

Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden en zoek je ontspanning en lichamelijke ondersteuning?

 Reflexologie vermindert vooral stress en zorgt voor diepe relaxatie. Het verbetert de circulatie, zuivert hierdoor het lichaam, revitaliseert en brengt het hele systeem in balans. Voetreflexologie is één van de topmiddelen van een preventieve gezondheidszorg.

Dankzij een specialisatie in voetreflexologie voor zwangere vrouwen en vrouwen die een kinderwens hebben, is het mogelijk om ook jou te begeleiden. In het Verenigd Koninkrijk worden deze technieken al geruime tijd door vroedvrouwen in de praktijk gebruikt. 

€50/u

Een sessie duurt 1 uur. 10 euro per bijkomend kwartier.

Bergstraat 12, 1755 Oetingen

afspraken kunnen op ...

maandag & vrijdag overdag van 9u tot 15u

zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u

maandag, woensdag en vrijdagavond van 19u tot 22u

Behind every great kid is a parent,

who’s pretty sure he’s screwing it all up.

Liefde inblikken

We staan er niet gemakkelijk bij stil, maar er zijn ouders die een heel andere weg lopen met hun kinderen dan de meesten van ons. Deze maand gaf ik een workshop voor ouders met wat Manu Keirse noemt 'een levend verlies'. Een verlies dat nog leeft, zo letterlijk mag je...

Goede momenten die bij je passen.

Je mag dan nog als ouder je uiterste best doen om tijd te bewaken en je kind een fijne, zorgeloze kinder-speel-tijd te bezorgen ... op één of andere manier neemt de kalender, de agenda, de planning dan toch een loopje met alles. Tijd maken voor elkaar wordt dan...

Als het niet gaat met woorden, dan kan het in beelden.

13 jaar heb ik voor de klas gestaan. Ik stond in wat ze in België "het buitengewoon onderwijs" noemen en ik gaf les aan 8 tot 10 kinderen met een TOS. Vrij onbekend is dat, zelfs op de universiteit waar ik zit, hebben ze er nog nauwelijks over horen spreken. TOS staat...

Geluk hebben

De tekst voor deze blog maalde al wat langer in mijn hoofd rond de voorbije weken. Toen ik thuiskwam van vakantie was een mede-blogster er al mee begonnen: een blog over liefde. Op een lange ligstoel aan het zwembad in het zuiden van Frankrijk had ik een gesprek met...

Ik voed ze op … en dan bevrijd ik ze.

Moeder zijn, het is een aparte rol, een aparte job en geen gemakkelijke bovendien. Ik doe, zoals waarschijnlijk miljoenen vrouwen op aarde, mijn uiterste best om er het beste van te maken. De ene dag lukt dat al wat beter dan de andere. Sinds ik in de 'therapie'...

sarah.benjamin.timmermans @gmail.com

+32 (0)497 94 48 39

Pin It on Pinterest

Share This