Vanaf eind augustus start ik met een ‘Open Atelier’. Een nieuw concept, waar ik erg veel zin in heb. Een concept niet alleen voor de ander, maar ook voor mezelf.

Wanneer?

Open Atelier is wat het zegt: 3 uur staat mijn atelier open. Er zijn voormiddagen en er zijn avonden. (zie de agenda)

Werkwijze

Tijdens een Open Atelier worden geen echte opdrachten gegeven zoals in een gewoon atelier, maar er staan wel enkele ideetjes en inspiraties op een bord. Zo word je toch wat begeleid (en verrast) door bepaalde opdrachten. Je staat er dus niet alleen voor. Ik zit mee aan tafel en het is ook dé moment voor mezelf om diezelfde opdrachten (of andere inspiraties) uit te voeren. Je mag de opdrachten volgen, maar je mag ook helemaal je ding doen.

Geen echte ‘les’ dus, maar wel samen creëren, samen tijd nemen voor een schrift (of iets anders) en wat kleurtjes. Samen geïnspireerd raken en samen een moment in rust delen. Wie trouwens zijn brei-, haak-, handlettering-, calligrafie-, schilder of aquarelproject wil bovenhalen en daarmee komen … dat kan ook, alleen ben ik niet in elke stiel thuis dus kan ik niet bij alles voor dezelfde begeleiding zorgen. 😉

Het is een manier om mekaar te motiveren en om tijd te nemen voor zelfexpressie en zelfreflectie. Het is een manier om in groep te creëren, met een knabbeltje en een babbeltje achteraf, en toch elk met ons uniek stuk bezig te zijn. De bedoeling is dat we even een rondje doen om te kijken wat iedereen denkt te doen (en dan inspireren we diegenen die nog geen idee hebben). Vervolgens gaan we in rust aan het werk. Een kwartier voor het einde ruimen we op en delen we nog even hoe het was.

Materiaal

In die 3 uur kan je gebruik maken van het basismateriaal dat voorhanden is, maar mag je zeker ook je eigen materiaal meebrengen. Het belangrijkste dat je moet meebrengen is je dagboek/schrift.

Prijs

Voor één sessie van 3u betaal je 20 euro. Wil je graag een 5 beurten kaart, dan kost die je 80 euro. Daarin is het basismateriaal inbegrepen, maar ook wat drank en een knabbel.

Kom alvast 28 augustus van 19u tot 22u proberen, want dan is het GRATIS !