En moest de Ster kunnen spreken … dan zei zij:

“In het oneindige heb ik mijn plaats gevonden – in de wereld en in mezelf, daar beiden hetzelfde zijn. Ik moet niet meer zoeken. Ik heb geen beeld van mezelf. Ik ben gewoon op de juiste plaats.”

“Ik ben. Ik ben in elk stofje, in elk stukje grond, in elke waterstroom, in elke ster, in elk stukje van mijn lichaam. Mijn lichaam ben ik zelf niet, het is slechts iets dat me geleend werd, voor een klein stukje tijd op aarde. Ik respecteer het, want ze is mijn tempel. De tempel waar ook de God(in) in woont. De geest is materie en de materie is geest. Voortdurend wordt het universum geboren en implodeert het terug. En in het centrum daarvan ben ik … geknield aanwezig.”

“Ik heb een onstopbare energie die ik via mijn geest, mijn hart en mijn lichaam uitstraal. Een sublieme, zuivere energie die de wereld zuivert. Ik geef een parfum aan de atmosfeer, een zachtheid aan de wateren, een fertiliteit aan de grond en een leven aan alle oceanen.”

“Ik ben altijd aanwezig in het NU. Ik krijg en ik geef. Ik oordeel niet. Ik hou van en ik dien.”

“Ik ben naakt, naakt als een boom, als een vogel of als een wolk. Ik ben mijn lichaam, mijn vlees, mijn bloed. Waarom mijn lichaam niet liefhebben ? Het is nu eenmaal helemaal ik.

“Ik geef mezelf aan de aarde, aan mijn vlees en aan mijn beenderen. Ik vertrouw mezelf toe aan de oceanen en aan mijn bloed. Ik geef mezelf over aan de lucht en aan mijn huid. Ik vertrouw mezelf toe aan de sterren en aan mijn haren. En vol van deze liefde, stralend, handel ik in de wereld. Ik verrijk en ik zuiver, ik voed en begrijp. Ik laat alle mysteriën door me heen vloeien en in het centrum van mijn buik, die oneindig geworden is, laat ik de totaliteit van het licht geboren worden.”

Vrije vertaling uit: La voie du Tarot – Jodorowsky.

Atelier De Ster VRIJDAG 28 april 2017 – van 19u tot 22u

Info: https://www.sarahtimmermans.com/ateliers/kalender/