En moest de gematigdheid kunnen spreken … dan zei zij:

“Ik ben voortdurend bij je want mijn essentie is het waken over anderen. Je beseft niet van hoeveel ziektes en ongevallen ik je red. Ik ben er en ik waak over jou. Wanneer je droomt, waak ik ook over je dromen. Ik haal de nachtmerries weg.”

“Ik hou oneindig veel van je. Vertrouw op mij, want als je dat niet meer doet, word ik steeds kleiner en onzichtbaarder. Ik verlies dan een deel van mijn kracht. Maar zodra je me weer ziet, voel je me weer in jezelf en buiten jezelf.”

Ik ben het evenwicht en de voorspoed. Ik ben de innerlijke stem die roept: “Opgepast !” en die je van een fatale fout behoedt.”

“Ze noemen mij soms beschermengel. Ik ben dat ook, maar ook veel meer dan dat. Ik ben een deel van je onderbewustzijn. Het deel dat over je waakt op een hele vriendelijke en gemoedelijke wijze. Ik ben diegene die je helpt. Ik ben er opdat je je evenwicht zou vinden. Diegenen die lijden en zichzelf martelen kennen me niet, en nochtans, ik ben er, ook voor hen. Ik wacht enkel opdat ze me zouden zien of me zouden roepen.”

“Laat me je beschermen. Ik wil je graag beschermen. Weet je niet hoe je me moet bereiken ? Begin dan met je in te beelden dat ik er ben. Visualiseer mijn beeld. Doe alsof ik er ben, alsof ik besta, dicht bij je, altijd en dat mijn enige doel is om je te helpen. ”

Vrije vertaling uit: La voie du Tarot – Jodorowsky.

Atelier De Gematigdheid VRIJDAG 27 januari 2017 – van 19u tot 22u

Info: https://www.sarahtimmermans.com/ateliers/kalender/