Het is zover … het einde is in zicht ! Mijn boek komt uit. Fierder kan ik niet zijn. Het voelt bijna als een derde kind op de wereld zetten … allez, met wat minder pijn dan, maar wel met evenveel emoties, onzekerheid, blijdschap, angst, trots … alles erop en eraan.

Het boek is nu bestelbaar via de Standaard Boekhandel en op Bol.com.

Maar wie een gesigneerd exemplaar wil, mag mij een mailtje sturen. Het boek kost 29,95 euro, inclusief eventuele verzendingskosten en een leuk woordje op de eerste bladzijde en wie weet … een kleine verrassing 😉

Dus:

  1. Stuur me een mailtje met je adresgegevens en voor wie het boek is naar sarah@inwoordenbeeld.be.
  2. Je krijgt van mij een rekeningnummer opgestuurd waar je het bedrag kan op storten.
  3. Zodra het boek eind november uitkomt, krijg je het in je bus en/of in je handen … met dat extraatje en een DIKKE MERCI van mij !

cover