Enkele reacties van deelnemers van een atelier “Dagboek in Woord en Beeld”:

“De kracht van de ateliers is de diversiteit van technieken. Je krijgt er erg veel verschillende aangeboden. Bovendien doet het je denken uitschakelen. Niets moet en alles mag. Het Dagboek in Woord en Beeld brengt tot rust. Er is een serene sfeer tijdens de ateliers. Sarah is ook erg toegankelijk, enthousiast en gedreven.”

“Het brengt dingen aan de oppervlakte die in jou aanwezig zijn. Door daar op verschillende niveaus mee bezig te zijn en bewust van te worden, is het Dagboek in Woord en Beeld voor mij een meerwaarde en zelfs een voorwaarde voor verandering en evolutie.”

“Voor mij was alles nieuw, alles was ontdekking. Ik sta versteld van wat we allemaal gedaan hebben !”

“Het opent nieuwe deuren.”

“Het Dagboek in Woord en Beeld is op een heel bewuste manier in een gepaste ruimte en sfeer met een zachte, open begeleiding tijd maken voor innerlijke processen.”

“Het Dagboek in Woord en Beeld is erg bruikbaar ! Het is fijn te voelen hoe je op het moment zelf van de oefeningen binnenin jezelf transformeert. Het doet je diepere regionen aanboren. Als een kind verwonderde ik me over de resultaten.”

journal 04