En moest de Hogepriesteres kunnen spreken … dan zei zij:

“Ik ben een alliantie aangegaan met het mysterie dat je God of de goddelijke levensenergie zou kunnen noemen. Sindsdien zie ik het goddelijke in alles: mijn eigen lichaam, dat van anderen, in een bos en in een steen. Elke materiële of niet-materiële manifestatie heeft het goddelijke in zich en maakt dus deel uit van die ene grote energie. We zijn allen één.”

Ik tril in harmonie met het universum, met het vuur, de oceanen, de stormen en de sterren. De energie van de hele schepping komt naar me toe. En toch ben ik maagd. Niets is in  me binnengekomen buiten die goddelijke energie. Ik ken geen onzuiverheid. Ik ben onaangeroerd.”

“Ik ga contact aan met jou via deze onaangeroerde dimensie. Ik ga contact aan met jou via het heilige stuk van jezelf: je Zelf, je kern, je maagdelijke essentie.”

“Ik nodig je dus uit om me te ontmoeten met wat goddelijk is in jou. Laat je verleden en je leiden achter je. Ze zijn onzuiver. Kom niet naar me toe met deze vervuilde toestanden, stap er uit, laat het achter … Al deze onzuiverheden zijn slechts illusie, alsook je schuldgevoelens. Accepteer de pracht van je Zelf ! In elk levend wezen zit een intacte, onaangeroerde kern.”

Ik woon in mijn lichaam als was het een tempel. Ik neem op elk ogenblik de plaats in die bij me past. Ik ben ondergedompeld in het kunstwerk van het Leven en niemand kan me doen afwijken van mijn pad.”

tarot 08

Vrije vertaling uit: La voie du Tarot – Jodorowsky.

Atelier de Hogepriesteres nu VRIJDAG 27 november 2015 – van 19u tot 22u

Info: https://www.sarahtimmermans.com/ateliers/kalender/