Enkele reacties van deelnemers van een atelier “dagboek in woord en beeld” …

“De kracht van de ateliers is dat je even tot jezelf kan komen. Het is een manier om een tijd te nemen om stil te staan bij de dingen. Je gaat uit het denken en in het voelen. Dank je wel voor de fijne momenten !”

“Er waren heel veel verrassende en vernieuwende oefeningen. Het was fijn dat niets moest en alles mocht. Het atelier werd in een groep gegeven, maar toch was dat niet voelbaar omdat de oefeningen je volledig op jezelf trekken. We kregen heldere uitleg door een animatrice die het allemaal goed onder de knie heeft.”

“Creativiteit heeft voor mij een nieuwe dimensie gekregen. Heel praktisch toepasbaar allemaal, zonder dat je echt kunstzinnig talent moet hebben. Voor mij was het mooi om te ervaren hoe het doen van de oefeningen me zo tot bij mezelf en in de stilte doet komen. Zeker een ervaring die ik meeneem.”

evaluatiemandala 01

Met vooral een dikke dank-je-wel aan de deelnemers !